1/5/07

GRAMANARKOS CAMPIÓ DEL TORNEIG BENJAMÍN ALVARO!!

Gramanarkos va ser el campió del IX Torneig de Futbol Sala després de vèncer 4-3 a la final al combinat del Ràpid & Sagarra. L'equip de Gramanarkos estava representat per Miki i format pels jugadors Miguel, Peter, Tonino, Lluis i el porter Toledano.

El torneig estava compost per 6 equips que disputaven dos triangulars els campions dels quals jugaven la final. Al grup B és trobava Gramanarkos, juntament amb els Goma's Team i Bar Punto C. Al primer partit, marcat per la duresa física, Gramanarkos no va tenir problemes per desfer-se del Bar Punto C, i va acabar amb el resultat de 6 a 1. Ja en el segon partit, l'equip mostrava símptomes de cansament, i va haver de suar per guanyar als Goma's Team, equip on jugava Joan. Finalment, Gramanarkos es va imposar amb el resultat de 7 a 5.

Ja a la final, l'equip es va afrontar als juvenils del Ràpid & Sagarra. Gramanarkos va dominar tot el partit, i a la mitja part ja guanyava per 4-1. La segona part es va limitar a defensar el resultat, però l'excés de confiança i el cansament acumulat va fer que a falta de 10 minuts pel final el resultat fos un ajustat 4-3. Gramanarkos es va tancar a la seva pròpia àrea, i el combinat no va tenir manera de penetrar.

Gramanarkos es va alçar amb el títol de campió del IX torneig de Futbol Sala Benjamí Alvaro.

A les fotografies l'equip de Gramanarkos (1º Class.) i els juvenils del Ràpid & Sagarra (2º Class.).